Pur

Teriyaki lõhe

Koostis
Portsjonid: 2

  • 2 rohelist sibulat
  • 100 ml köögiviljapuljongit
  • 100 ml sojakastet
  • 15 ml mirinit
  • 1 spl mett
  • 2 lõhefileed
  • pipart

Töövahendid: lõikelaud, nuga, kastrul, supilusikas, taldrik, pliit, kuumakindel pann

Hakkige roheline sibul.

Segage kastrulis keskmisel kuni kõrgel kuumusel köögiviljapuljong, sojakaste, mirin ja mesi. Keetke, kuni maht on poole võrra vähenenud, u. 10–15 minutit.

Kuumutage ahi temperatuurini 180 ° C (350 ° F). Asetage lõhe kuumakindlale pannile. Pintseldage teriyaki kastmega, et kõik küljed oleksid ühtlaselt kaetud. Küpsetage lõhet eelsoojendatud ahjus temperatuuril 180 ° C (350 ° F), u. 10–12 minutit. Võtke kala ahjust ning asetage alusele. Serveerimiseks kaunistage rohelise sibulaga ja maitsestage pipraga.

Kardad segadust? Ära enam karda!

Pärast seda, kui olete oma #nautigekoos koosviibimise lõpetanud, ei pea Te muretsema määrdunud nõude pärast.
Pur abil eemaldatakse ka kõige raskem mustus, näiteks rasv ja kõrbenud kohad, nii et Teie nõud saavad jälle hõlpsalt ja suurepäraselt puhtaks.