Pur

Maapähklid kastanite ja seentega

Koostis
Portsjonid: 4

  • 500 g tagliatelle
  • 300 g kastanit (kooritud)
  • 400 g seeni
  • 2 sibulat
  • 4 kevadist sibulat
  • 2 küüslauguküünt
  • 8 spl oliiviõli
  • 500 ml kreemi
  • 1 sidrun (mahl)
  • 50 g parmesani
  • soola
  • pipart
  • kevadsibulad garneeringuks

Töövahendid: lõikelaud, nuga, suur pott, praepann, peenike riiv, tsitruspress, sõel

Hakkige kevadsibulad peeneks. Hakkige sibul ja küüslauk. Eemaldage seentelt varred, seejärel tükeldage need neljaks. Hakkige kooritud kastanid.

Lisage pasta suurde potti soolaga maitsestatud vette ja keetke vastavalt pakendi juhistele al dente.

Kuumutage oliiviõli praepannil keskmisel kuni kõrgel kuumusel. Lisage sibul ja küüslauk ning pruunistage poolläbipaistvaks. Seejärel lisage seened ja hautage u. 5 minutit. Maitsestage soolaga. Lisage tükeldatud kastanid ja keetke u. 3 min.

Glasuurige kreemiga ja küpsetage umbes 4 min. Pigistage sidrunist mahl välja. Riivige parmesan peeneks. Maitsestage soola, pipra ja sidrunimahlaga. Lisage parmesan ja segage.

Nõrutage pasta, asetage praepannile ja segage. Serveerige pasta ja kaunistage kevadsibulatega. Nautige!

Kardad segadust? Ära enam karda!

Pärast seda, kui olete oma #nautigekoos koosviibimise lõpetanud, ei pea Te muretsema määrdunud nõude pärast.
Pur abil eemaldatakse ka kõige raskem mustus, näiteks rasv ja kõrbenud kohad, nii et Teie nõud saavad jälle hõlpsalt ja suurepäraselt puhtaks.